www.nsexotics.net

Evo me :) Nadam se da nisam nešto propustio, sve sam ubacio za početak da funkcioniše, ima nekih novina u odnosu na staru verziju sajta i ima 7-8 novih tekstova. Fali dosta fotografija i svake nedelje će biti ubačen po neki novi tekst o nekoj od vrsta koje čuvam. Sve kritike ,predlozi i sugestije su dobrodošle. Opalite :)

www.nsexotics.net

Svaka cast za sajt ja onoliko koliko sam pogledao nzm sta da kazem svaka cast

Odlican ti je sajt svaka cast, nisam mnogo pogledao ali mi se svidja kako je uradjen :D

Jedan predlog sto se izgleda tice : Pomer sliku bradonje na gode koji je kao pozadina , da mu se vidi glava ::D

Extra primer kako treba da izgleda sajt , svaka cast :icon_thumright:

@sinbad: Pa zar se ne vidi svakako? Trebalo bi da se vidi :)

Hvala za pohvale.

Neke životinje sam na brzaka slikao zbog tekstova, a teško ih je uslikati pa su slike srednje žalosne, ali će vremenom da se zamene, bitno je da ima informacija, a biće ih naravno sve više.

Dajte sada neke predloge i sugestije :)

Interesuje me da li svi možete da vidite slider sa slikama na početnoj strani ili vam stoji samo ona crvena kocka? Probajte da otvorite u različitim browserima. Hvala

Hahaha samo tamo u delu tarantle pa cesta pitanja u vezi tarantula na dnu stranice imas dupli tekst koliko cesto davati vodu :D

Back