www.nsexotics.net

kimo

Fanatik
Evo konačno i ja da sredim sajt i da ubacim nekih tekstova. Treba još pročešljati i prepraviti neke tekstualne greške i naravno dodavati tekstove vremenom i popuniti galeriju. Kritike i komentari su dobrodošli!

ce prelistamo ...
trebao bi bre da napokon zavrshish to sa tim sajtom ..
(znam znam BOLESTAN SI NEMASH VREMENA ITD ali to nije razlog ;))
shalim se naravno ..

Kritike? Mislim da ih nece biti, jer je sajt mnogo dobar!! Pregledao sam ga par puta, dizajn je super, tekstovi takodje, sve u svemu jako dobro!!
Ima jos tu da se dodaje, ali sve sto je do sada odradjeno je super.
Prvo sto bi trebao da uradis je da nakacis slike nekih terarijuma :).

Ove godine samo pohvale za tebe, ne samo za sajt, nego za sve sto si postigao od kako sam te upoznao!!! Samo nastavi tako!!!
Puno pozdrava!!!

Hvala!

Slike terarijuma će u sekciju za to,a i galeriju treba popuniti, ali hoću da napravim neke dobre slike prvo, a ja to ne znam baš.

pa jbt imash ovde ljudi koji znaju tako da...
mislim shta da ti ja pricam .. znash i sam...
inace sajt je uradjen vishe nego odlino ali to sam ti vec rekao

Primetio sam jedan problem u IE 7, naime padajuci meniji idu 'ispod' glavne celine i ne moze se 'kliknuti' na njih.

Da, sajt je u izradi novi, sve se menja, pa pišem nove tekstove uskoro će biti pušten u promet pa će biti i objavljeno do tada se samo ja mogu logovati.

Neće naravno, ko još kupuje životinje online :) Biće nekih drugih stvari, videćete uskoro :)

Odg: Kako se registrovat na NS EXOTICS

Upravo tako, zbog nedostatka vremena, sajt nije dovršen do kraja, biće do kraja nedelje pušten obećavam. Još nekoliko tekstova je ostalo da se sredi samo...

Back