ToPa 12.02.
Zagriženi ljubitelj egzotičnih životinja
ovih dana kad sam hranio tarantule sam primetio da se mali smithi vec duze vreme ne pomera i kad sam otvorio poklopac od kutije i pipnuo ga prstom po dupetu uopste nije reagovao...tako sam ga ostavio jos par dana da vidim sta ce se desiti...i nije se uopste pomerao kao da se ukocio...
sad skoro se presvukao i bio sam mu povecao vlagu...sve normalno...cak je i jeo posle par dana...
i odjedanput se ne pomera...
odneo sam ga kod kime da ga pogledamo zajedno i primetili smo da mu je "sastav"izmedju dupeta i tela jako tanko...ostavio sam ga kod njega nek stoji jos jedno nedelju dana pa cemo da vidimo sta ce biti...
cak sam cuo da je moguce da tarantula odjedanput ugine i da niko ne zna zbog cega i zasto...!?
ako neko zna sta je u pitanju ili se i njemu to desilo neka napise
slobodno me pitajte ako vas nesto interesuje i pisite komentare
stvarno greota

sad skoro se presvukao i bio sam mu povecao vlagu...sve normalno...cak je i jeo posle par dana...
i odjedanput se ne pomera...
odneo sam ga kod kime da ga pogledamo zajedno i primetili smo da mu je "sastav"izmedju dupeta i tela jako tanko...ostavio sam ga kod njega nek stoji jos jedno nedelju dana pa cemo da vidimo sta ce biti...
cak sam cuo da je moguce da tarantula odjedanput ugine i da niko ne zna zbog cega i zasto...!?
ako neko zna sta je u pitanju ili se i njemu to desilo neka napise

slobodno me pitajte ako vas nesto interesuje i pisite komentare

stvarno greota