esdy_11192
Ljubitelj egzotičnih životinja
Nisam znao za to, hebi ga ne idem cesto...zarko:nisi u pravu , nisu ono minimalni uslovi jer je to ili dobor ili je lose, imao je 7 kameleona svi su imali rahitis a on je i pored toga prodao jednog a druge je vratio nabavljacu..
E jebi ga, problem je i sto si u Nisu a on u BGu...zarko:nisam nista sredio i dalje mi prica pircice ali zaboravio sam i pare i zivotinje
Jeste, to je verovatno tacno. Pa moguce je da bude opet mala cena jer im je areal ogroman i lako ih je naci u divljini. Ali kao sto kazes verovayno su CBzarko:a tokai vise nisu 99% wc jer se vise isplati da ga razmnozis nego da ga hvatas, kako je moguce da mu cena bude 15 evra ako je wc.
naravno to si mi ocekujem od "prve [druge] ruke". Mislim da Pedja trenutno ima previse zivotinja. Ako kazes da je ima i kameleone...zarko:tako da se u opste ne slazem sa tim da on radi biznis, ako radis to sto radis mora da znas sta donosis ja ne trazim garanciju da mi zivotinje zive 3 god ili 3 meseca ali zelim da zivotinja koja dodje bude zdrava ako to nije ostvareno ,(to znaci da izgleda kako treba i da ima sve delove tela i da nema parazite na sebi) onda znaci da mi je prodata bolesna zivotinja sto znaci da nije u redu, a ako od 3 sve su bolesne ... jebemli ga to seonda zove sranje
Ja sam kod njega vidjao, P. vitticeps [u dobrim uslovima, tek kad ih je nabavio], L. gekone [na kilo, iguanu [jednu ili dve i to mlade], G. vittatus [jednog malog u OK uslovima]...
To jeste smesno, pricali smo o njihovim cenama.zarko:a onda on meni objasnjavba kako tokai od 75 evra jeste super povoljno i da on nikakvu zaradu nema na meni ,.... i tako dalje nije bitno
Imas pravu, bullshitina na kvatrat... Meni se nije proseravao tako, mada ja nisam uzimao kameleona.zarko:radi stvari kako treba i zaradi 100 E , manje mesecno.
to ja mislim, a drugo prema meni se nije poneo korektno jer mi maze oci od pocetka, a najgluplja prica()mada su sve takve i na istom fazonu: kameleonu nije potrebna uv lampa uvek, takodje i psalumama gekonima kada su veliki ne treba lampa, i da kameleon moze da zivi bez ikakvih problema na tenebriji i samo mu cesce dajes vitamine, a dokaz. chamaeleo chamaeleo kog je oteo iz prirode u tunisu i ovde ga doneo i kod devojke njegove zivi vec 2 ili 3 god...
sve je to S****
C. Chamaeleo je zasticen u Evropi, sad da li je u Tunisu ne znam. Verovatno je pod CITESom. Ali sta da mu radim, da ga "drukam" necu...
Ne zelim da neko pomisli da ja nesto branim Pedju, ali jednostavno iskazujem moje vidjenje.