Stvar je u tome sto ce neke zivotinje sve jesti. Meni je agama nasrtala na leopard gekona (nesto manjeg od nje), sa namerom da ga pojede,
napadala razne zelene predmete, kabal telefona, aplikacije na garderobi i slicno.

Ako guster jede hranu za koju mu digestivni sistem nije prilagodjen ne mora odmah da se primeti da nesto nije u redu sa njim. Posledice toga mogu da nastanu tek za nekoliko godina. Moj drug je dobio iguanu od 2 god.
i cuvao je jos nekih 5 godina cini mi se, u ocajnim uslovima. Jedino sto je imala je bio prostor, jer je bila pustena. Nije imala ni UV lampu ni adekv.
temperaturu ni raznovrsnu hranu, pa ipak je napredovala. Do jednog momenta kad je samo uginula. A, realno, mogla je da pozivi jos toliko. Hocu
da kazem da se nije primecivalo da joj nesto fali, a onda je samo uginula. Ne kazem da bi se to desilo i tvojim iguanama, ali, eto, ne vide se odmah
posledice. Kao kad pushish dve godine, pa kazes da duvan nije stetan, jer nisi osetio nikakve posledice

U svakom slucaju, ovde izbegavamo svadje, tako da nismo ni hteli da se upustamo u tako nesto. Samo vodimo raspravu