Pozdrav, ja sam nov na ovom forumu, zovem se Vasa i iz Pančeva sam. Čitao sam sve moguće što mogu da nađem o Sibirskim vevericama, ali ono što mi sada treba nigde nema. Inače pre 15 dana sam u Pančevu uzeo mužijaka koji je star 3-4 meseca, prvog dana čim sam ga doneo sam ga pustio u sobi, nekim čudom ne plaši se ničega, penje se po meni i po svakom ko dođe, ne plaši se baš ničeg, skakuće po celoj sobi i mnogo je pitom, kada ga vraćam u kavez samo stavim ruku i on se popne i prenesem ga. E sad, sa njim je sve super, ali juče sam kupio od odgajivača bebu ženku, ima mesec i neki dan, kod njega je bila sa još 3 veverice istog uzrasta i jele su čvrstu hranu, kod mene je eto od juče popodne i nije ništa jela, vode je malo licnula iz mog dlana kada sam joj kanuo iz pojilice pošto sam video da ne poje uopšte. Spava po ceo dan, plašim se da mi ne ugine, da ne zna kako da pije vodu i plaši me to što nisam video da jede, jabuku je gricnula samo jednom i to je sve... Eto ako neko zna, svaka pomoć, svaki savet je dobrodošao. Pozdrav svima i hvala unapred.