Sto se tice kaveza, ja sam mislio da mu ubacim jos i te tunele, sto se nadogradjuju iz delova i tocak za trcanje. Za merdevine ili nesto da mu stavim da se popne nazad u kavez je nemoguce jer je visina od poda do kaveza jedno 70cm. Sto se tice mazenja, tacno je da kad imaju hranu daju da se maze, ali ovaj moj i ovako hoce, napravio je gnezdo koje cu slikati na dnu i tu kad god upalim svetlo ili pricam nesto on glavu izmigolji napolje. Naravno skontao sam da se prvo ukoci kad mu prilazim rukom, pa mu dam da je onjusi i onda ga pomilujem. Sto se tice kucice, pre nego sto sam ga kupio zvao sam nekog coveka iz Subotice sto ima odgajivacnicu i rekao mi je ako je nov kod mene, nova okruzenje itd, da ako ima kucicu mu ne dajem odma ili pravim nesto gde bi mogao da se sakrije iz tog razloga, da bi mogao uvek da me vidi, aj cuje manje vise to moze i sa njom. Tako da sam zbog toga tako uradio, naravno zatvoricu taj deo i vratiti mu nazad. Inace baraba je za noc napravio u kucici toj odlicno mesto. Degu mi se ne svidja, kao pacov mi je iskreno uz duzno postovanje onih koji ih drze. Meni se iskreno ne svidjaju. Ja sam hteo malu vevericu ili da sam nasao kupio bi crvenu jer sam cuo da su jako druzeljubivi i da su non stop oko tebe. Meni ovaj moj je dao da ga uhvatim u ruke, samo se skupi i ne pomera se. Kad je vec osetio vise slobode u sobi i poceo da istrazuje ( sto razumem ) tesko da sam ga vracao nazad,kao sto rekoh i ujeo me je. Ja bi stvarno zeleo da ga pustim i po ceo dan ako sam ja u sobi da bude i vrslja, ali kao sto sam napisao vec sam ne moze da se vrati u kavez pa moram ja to da obavljam.