Bifrost
Fanatik
Stigla mi i nova knjiga: Tarantulas Today: A Complete Authoritative Guide by Andreas Tinter. Vrlo interesantna knjiga, slike u njoj su VEOMA slicno kao prave fotografije (onako kao kad odnesete kod fotografa film pa vam on izradi). Stiglo je takodje u meni bar interesantnom pakovanju, i nisam ocekivao ali knjiga je tvrdih korica... + nisam ni ocekivao da je A4 formata ogromna je
malo je tanka sa stranama vecina su slike...
Narucio sam je polovnu i platio svega 0.31$, a knjiga je glanc nova delu je novije od Tarantulas keepers guide koju sam narucio novu. Mirise na svezu stampu nikad otvarana hteo sam da slikam par slika iz nje ali ne moze da stoji otvoreno "jos nova" nema nikakve ogrebotine niti skrabotine glanc glanc nova knjiga
me so happy 
Uzeo sam je od Bookseller: Pro Quo Books Baltimore, MD U.S.A. i toliko su me odusevili uslugom da mislim da vise necu od nikog drugog da uzimam knjigu (i Stylos-a zbog faksa...
)
Sve ukupno sa postarinom me je izaslo 8e.
Eo par slika:

Narucio sam je polovnu i platio svega 0.31$, a knjiga je glanc nova delu je novije od Tarantulas keepers guide koju sam narucio novu. Mirise na svezu stampu nikad otvarana hteo sam da slikam par slika iz nje ali ne moze da stoji otvoreno "jos nova" nema nikakve ogrebotine niti skrabotine glanc glanc nova knjiga

Uzeo sam je od Bookseller: Pro Quo Books Baltimore, MD U.S.A. i toliko su me odusevili uslugom da mislim da vise necu od nikog drugog da uzimam knjigu (i Stylos-a zbog faksa...

Sve ukupno sa postarinom me je izaslo 8e.
Eo par slika: