Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nbgd:jel si ti normalan majmuncino jedna?? sta glumis ne razumem te? ceo dan sedis za tim kompom nemas sta da radis u zivotu i uperedjujes ip adrese sta ne razumem? pustas muda na forumu,isterujes pravdu kao...aj mi daj link od fejsa ili me dodaj,pa uzivo da mi kazes sve sta imas? ustv nemoras ako si se uplasio uzivo nista da mi kazes al bar me dodaj na fejsu da popricamo..moronu asocijalni patetični...za 800din da varam ljude,kakav si ti maloumni degenerik xD
To je terarijum koji sam ja pravio i prodao pre ...Da, i eno ga opet u oglasu sa novim nalogom - http://www.teraristika.org/forum/showthread.php/14963-prodajem-terarijum![]()
Upravo tako i shvatam.
Razumem bes što ovakvi mogu slobodno da se registruju na forum ali morate da razumete da nije tako lako banovati nekog. IP adresa se menja, browseri takođe. Jedini način je da se ide korak ispred. Uvek je meni lakše da ga banujem jer je to meni jedan klik nego njemu da napravi novu mejl adresu i da se registruje ponovo.
Trajni ban koji funkcioniše je nešto što mnogi žele da naprave i mogle bi dobre pare da se uzmu ukoliko neko nekada nađe način da to ostvari
Strašno je što takvi ljudi postoje ali oni čine jako mali broj. Ne treba se previše opterećivati njima, ceo svet pa i ovaj forum su puni dobrih i poštenih ljudi i greota je opterećivati se ovakvim. Ja ću, koliko je u mojoj moći, banovati svaki novi nalog koji ovaj prevarant napravi. To je moj posao![]()
A evo i privatne poruke prevaranta kada ga neko provali
nbgd:jel si ti normalan majmuncino jedna?? sta glumis ne razumem te? ceo dan sedis za tim kompom nemas sta da radis u zivotu i uperedjujes ip adrese sta ne razumem? pustas muda na forumu,isterujes pravdu kao...aj mi daj link od fejsa ili me dodaj,pa uzivo da mi kazes sve sta imas? ustv nemoras ako si se uplasio uzivo nista da mi kazes al bar me dodaj na fejsu da popricamo..moronu asocijalni patetični...za 800din da varam ljude,kakav si ti maloumni degenerik xD