Prevara iz oglasa

Odustao sam necu da prijavim policiji jel bi ja najebao :P videcu nekad kad dodjem u bg da resim problem sa njim

pa on je trebao da salje tarantule , tebe ne zanima kako moze da se posalje ti si uplatio novac i ocekujes da dobijes tarantule ? ako gresim nek me neko ispravi .

Pozdrav svima!

Juce sam i ja bio u kontaktu sa momkom,bas u vezi te dve T.. sada kako citam ovu temu,shvatam u potpunosti zasto juce nije hteo da mi posalje paket autobusom sa uslovom da mu uplatim novac posle prijema paketa..

Prosle godine je u susednoj drzavi razotkrivena ekipa koji su tokom godinu dana ostetili mnogo ljudi,samo sa mnogo vecim vrednostima nego u ovom slucaju.. bila je ukljucena i policija jer se radilo o ozbiljnim ciframa.

Strogo odbijajte da saljete novac unapred neproverenim korisnicima,i nemojte da vas mrzi otvoriti temu u kojoj cete pitati ostale clanove za misljenje ili iskustva sa odredjenim clanom. Slicne stvari su ljudi iz okolnih zemalja poceli praktikovati i po misljenjima admina je situacija mnogo sigurnija i opustenija.

Predlog o minimalnom broju postova kao uslov za postavljanje oglasa je opravdan,kao i tema o ovakvim situacijama gde ce korisnici foruma moci da razmenjuju iskustva u vezi ovakvih i slicnih situacija.

Slobodno ga prijavi, ti nisi ništa loše uradio i nemaš šta da brineš. Idi danas u policiju.

Što se tiče minimalnog broja postova... to ne podržavam. Ovaj forum je otvoren za nove članove koji bi da možda prodaju svoje životinje. Pogledajte oglase, ima gomila ljudi koji su se registrovali samo zbog toga. Svi oni, sem ovog jednog, su normalni i pošteni ljudi koji bi samo da prodaju svoju životinju i nije u redu ograničavati im i ovako sužen prostor gde takve stvari mogu da se oglase.

Napisaću jedno upozorenje sa ovim što je Homer rekao u oglasima i staviću i link ka ovoj temi.

Slazem se sa Geni-em. Ljudi ce poceti da pisu sve i svasta samo da bi sakupili tih 50 postova. Nisam se oglasavao i ako pratim forum dosta dugo. Mozda bi mogli da uvedete pozitivne i negativne kritike (ocene) kao npr. na Limundu. Ili preporuke clanova foruma.

Dobar primer postoji opet u inostranstvu :)) (sto znaci da nema potrebe izmisljati toplu vodu,samo promeniti stare navike )gde je deo sa oglasima odradjen sa pozitivnim i negativnim bodovanjem prodavaca .. gde novi kupci odmah imaju uvid u status prodavca po zadovoljstvu ili nezadovoljstvu prethodnih kupaca..

Jako mi je zao sto se ovo dogodilo.
Ipak, predlog od 50 postova ne podrzavam. Pratim ovaj forum svakodnevno, od nedavno sam i registrovan.
Nemam puno pmaetnih stvari da kazem i smatram da spamovanje foruma nije korisno.

Ako budes dolazio u Beograd da resis ovu situaciju, slobodno me cimni, pokusacu da pomognem.

Zhiveli!

Geni, Brachypelme su beše na CITESu? Mač sa dve oštrice mu je da ide u policiju...

Ništa nije slao niti je primio ikakvu brachypelmu. One su na CITES II listi. Nisu nelegalne za držanje, samo za prodavanje bez papira. Čak su tarantule bile izuzete od prijavljivanja kada se pravilo nulto stanje CITES jedinki.

Sve probleme koje neko može da ima su na onom ko prodaje ili šalje. Dakle, pravo u policiju...

Ma ko ga #### napisao sam na fejs vise bi voleo da ga neko polomi od batina ili da mi nanese neku stetu nego da mi da 50e nek ih zadrazi,mada kad dodjem u bg svraticu do njega :) Iskreno da se sad vucem po sudovim u jagodini i da na kraj nista ne dobijem ne isplati se,isto su mog druga ######## za vecu kolicinu novca i on je za to zaboravio ali posle 2 meseca ga zve covek i kaze mu da nije jedini koga su ######## i da li hoce da ga prijavi ovaj pristane.I evo vec 5 put je u Jagodinu bio na sudjenje ipak je ovo srbija :)

ma tako,treba mu otici dva-tri covjeka pa ga dobro natuci,nebi vise smio razmisljati da to uradi a kamoli da pokusa

ma tako,treba mu otici dva-tri covjeka pa ga dobro natuci,nebi vise smio razmisljati da to uradi a kamoli da pokusa

Verovatno si jos mlad. Nasilje samo radja nasilje. To se uvek prelomi na nekom ko je neduzan u celoj prici. Treba smisliti pametnije resenje od onog koje je najlakse.

Bas kao sto Homer kaze, treba uvesti reputaciju clanova, tj. prodavaca i to bi bilo najbolje. Ovo sa postovima bi bilo samo spamanje da se dobije 50 ili koiliko vec potrebnih postova za postavljanje oglasa. Ja licno ne gledam broj postova kod ljudi, neko kvalitet istih. A ovo sta ces i kako ces, predlozio bi ti da ne pises javno, jer kao sto sam ti ranije rekao na fb, zidovi imaju usi ;)

Sretno

Ne mogu da verujem da ima takvih smradova. Da je meni ovo uradio naplatio bih mu s' kamatom. :club:
Ko je taj Marker, ne secam se da sam vidjao njegove postove?
Inace, to davanje ocena je dobra stvar, ali bi bilo dobro i da se uvede da novi clanovi ne mogu davati ocene tako da ako lopov otvori vise naloga samo da bi dao bolje ocene samom sebi, nece moci. :)

P.S. Svaka cast na hvatanju lopuze! :D

Imaš na njegovom profilu da pogledaš sve njegove postove a pošto je prijavljen preko FB-a, evo i FB naloga - http://www.facebook.com/marker.bk

Ne kapiram samo to što se tako nonšalantno ponaša nakon što je prevario čoveka. I dalje je na forumu sa oba naloga...

A što se tiče ocenjivanja i potrebnog broja postova za oglase, ajmo to u drugoj temi da ovu ne razvodnjavamo. Nemaju takvi koraci nikakvog uticaja na sprečavanje ovakvih stvari...

Nije to toliki problem Muffy, jer Geni vidi ko je glasao za sebe sa drugog naloga i moze to lako da sankcionise... ;)

Back