Pa najmanje bacaju ove sto ih nemaju

Salu na stranu, iz mog iskustva NW vrsta koja najmanje baca dlacice je G. pulchra, mada sam vidjao i jedinke koje hoce da bacaju, ali moje nikad nisu, a imao sam ih 6 ili 7(i sad imam zenku od 13-14cm koja nikada nije bacila dlacice). Ali ona ti je potpuno crna, to si rekao da neces, mada su meni one medju top 5 najlepsih tarantula.
Ove ostale Boga mi bacaju... Brachypelme bacaju, ostale Grammostole malo manje, chromatus isto. Sve zavisi koliko ih cackas. Cyaneo recimo baca mnogo.
Msm ne znam sta da ti kazem. Ako si odgovoran i ako pazis, nema potrebe da se bojis OW tarantula. Jer su mnogo vece sanse da te NW zaprasi nego da te OW ujede(opet kazem, ako si odgovoran). Zapravo dlacice ne mozes da izbegnes, ako nista drugo onda kad ih premestas, cistis itd., osim ako nisi pomalo paranoican pa nosis gumene rukavice, duge rukave itd
I ja sam tako na pocetku pitao za savete, ali vremenom naucis da treba sam da izaberes, a ne da ti drugi govore. Meni je recimo top 5 omiljenih tarantula: P. metallica, M. balfouri, T. blondi, G. pulchra i P. muticus