Popunjavanje profila...

kimo

Fanatik
Registrovao se
13 Jan 2006
Poruka
3.281
Location
Novi Sad
Mislim da bi trebao svaki član da popuni neka polja u svom profilu kako bi bilo više dostupnih informacija ostalim članovima, mislim da je jedna od potrebnijih lokacija, koju ima popunjeno 5% članova...mene npr. interesuje odakle je ko, jer npr. ne znam puno ljudi iz Novog Sada, a verovatno ih ima i na forumu, ali nemaju popunjen info o lokaciji...čisto predlog, isto tako i podaci o starosti se trebaju navesti, mislim da je to lepo videti da se zna ko je koliko mator itd...

Ovim putem molim sve članove da dopune svoje profile ovim informacijama. Hvala!
 
Mislim da nije prikazano odkle je ko.. Makar meni ne prikazuje, a hteo sam da potegnem to pitanje.

Milsim, ne prikazuje bez ulaska u neciji profil..
 
Da, u pravu si...administratori, da li se može ubaciti da se vidi lokacija kod avatara i ostalih informacija prilikom postovanja?
 
Može. Postoji dodatak koji ispisuje sledeće:

Age:
Location:

Samo ga treba nabudžiti na sve teme. Sredićemo ;).
 
Super, mislim da je lokacija bitna svima, što zbog razmene, upoznavanja, prodaje, predaje i ostalog, a starost, meni nebi smetala, mada nije preterano bitno da se vidi uvek, kako se dogovorimo, ako neko nije za može da se otvori tema pa da se glasa...
 
Ok. Na Default - Black Day temi i na SMF default temi je namešteno da prikazuje lokaciju. I samo nju. Izbacio sam Age: Radi lepo i na Srpskom i na Engleskom i pravilno prikazuje Location: i Lokacija:.

E jedini je problem sa enterprise temom jer je ona dosta komplikovanija (ili sam ja glup). Tu će mi trebati malo vremena.
 
Slazem se, dobar predlog Kimo. Svaka cast na ovako brzoj reakciji administratorima.
 
Enterprise tema još nije sređena :shy:

Ali sam namestio da popunjavanje lokacije bude obavezno prilikom registracije. Nadam se da to nije previše strogo. Sada će forum odbiti registraciju ako se ne popuni polje 'lokacija'. Delimičan problem je bio i što to polje nije postojalo na strani za registraciju, ali je sada ubačeno. Većina članova ni ne ode u podešavanja svog profila, pa tako nikada ne popune lokaciju.
 
Back
Top