Pincete

jovanbabic

Ljubitelj egzotičnih životinja
Gde naci velike pincete prvenstveno za koriscenje kod tarantula? i vasa iskustva o obliku i duzini. hvala:icon_cheers:

Ja sam takodje kupila set od 4 pincete u "Sve za 100" i odlicne su! Jedina mana im je sto su kratke. Dugacke pincete mozes da trazis od nekog ko radi u laboratoriji. One su prakticne kada treba nesto da cackas po terarijumu, dok su za hranjene sasvim dovoljne ove kratke. Mozes da pogledas i ovde, ali to su bas Pro pincete, tako da im je i cena takva
http://dentpros.biz/index.php?optio...shop.browse&category_id=53&Itemid=53&TreeId=3

Moja omiljena je "hokej" pinceta ;)
Pinceta_4c6d28abe0630.jpg

I meni trebaju bas te hokej, razmazio sam regalisa pa nece da trazi plen, a zivi u panju pa je malo nepristupacno a nemogu sve na zicu da mu nabijam izsli smo iz turskog dobA :D

Odg: Re: Pincete

Za hranjenje su sasvim dovoljne ruke! ;)
Uh, tesko da cu je nekad biti taj lvl. Ahahah :D

I meni trebaju bas te hokej, razmazio sam regalisa pa nece da trazi plen, a zivi u panju pa je malo nepristupacno a nemogu sve na zicu da mu nabijam izsli smo iz turskog dobA :D
"Hokej" pincetu dobijes u tom kompletu sto ima u "Sve za 100" radnji :)
P.S. Ne mogu da verujem da rucno hranis Regalisa. :th_love51:

Zemun Ugrinovacka 116b ako se dobro secam. Imali su oni, pa ko je blizu neka ode da proveri. To je akvaristicka radnja inace...

Re: Odg: Re: Pincete

P.S. Ne mogu da verujem da rucno hranis Regalisa. :th_love51:[/QUOTE]
naravno da mu ne dajem iz ruke poje bi mi pola prsta nabodem bubu na zicu i on je capi, u slucaju da mu je naguram samo predje preko njega a on ne mrda :D

Ja sam danas uzeo u Pet centru na N.Beogradu ,vrhunska je ,dugacka 30cm ,ravna(nije hokej),jedino je sto je cena 1430din...:eek:

^ i ja imam takvu pincetu iz pet centra vec dve godine i stvarno je odlicna!

cena od 1430 din za pincetu je stvarno prevelika, za te pare mogu ter da napravim ili da nabavim jos jednu T... mislim nije da sam cicija ;) ali iskreno mislim da ne vredi toliko. garant ima za manje pare...:cool:

Zemun Ugrinovacka 116b ako se dobro secam. Imali su oni, pa ko je blizu neka ode da proveri. To je akvaristicka radnja inace...

Samo da dopunim Marka i da vam olakšam :)...ta radnja se nalazi kod BMV servisa :icon_salut:.

Jel imao neko iskustva sa ovim kelko sajtom kako ide isporuku i koliko se placa postarina ili sta vec :)hvala

@jovanbabic
imas broj telefona na sajtu-mozes da zoves i pitas

na sajtu sam nasao informaciju da moze
Poštom pouzećem ili Post Express-om

meni treba pinceta i nikako da stignem da narucim-tako da nemam iskustva sa tom radnjom-ali trebalo bi da je standardna procedura
najbolje pozovi i pitaj

Back