Odredjivanje pola (sve zahteve postavite ovde)

jonathan-sic

Ljubitelj egzotičnih životinja
Sve komentare vezane uz odredjivanje pola tarantule postavite u ovoj temi. Slike, misljenja itd.

Slike same tarantule trbaju da izgledaju nesto ovako ili posjetiti i ovaj link.

Odg: Oredjivanje pola (sve upiti postavite ovde)

Pozdrav svima na forumu.
Od skoro imam dve tarantule, smitija i geniculatu. Obzirom da Smithy ima oko 5cm zamolio bih vas za mišljenje o polu.
Hvala
a%3E
a%3E

http://img705.imageshack.us/i/smithy1.jpg/

http://img13.imageshack.us/i/smithy2.jpg/

smithy2.jpg

smithy1.jpg

URL%5D

smithy1.th.jpg
a%3E

Poslednji put izmenjeno:

Novi sma u tome ali mislim da je musko na obe slike. Mada bi bilo pozeljno da je slika nesto veca.

Najbolje ce biti kada se presvuku, da uslikas košuljicu sa unutrasnje strane.

Odredjivanje pola - B. smithi - Pomoc pls!

Treba mi pomoc iskusnijih terarista i forumasa, posto sam sveziji u ovom Svetu, rado bi mi dosla pomoc oko B. smithi, male or female? Imam samo ovu sliku, taman da slikam jos par njih, pobeze nazad...:/

imag0001gc.jpg

Malo je mutna fotka... ali mislim da je muzjak. Stavi neku bolju sliku pa ce ti se javiti neko iskusniji

Odg: Odredjivanje pola, B. smithi - Pomoc pls! ;)

Mora bolja slika od ove. Mislim da ovako niko sa sigurnoscu ne moze da tvrdi... I blize da uhvatis taj deo izmedju prvog para pluca i kvalitetnija slika ti treba za siguran odgovor...

Ok, ovo je slikano telefonom od 5mpX, slikacu digitalnim kad budem imao prilike i ostavicu. Hvala i pozz.

Bitno je da ukljucis makro mod prilikom slikanja, i nemoj da slikas celu T, nego taj deo gde se gleda pol... ;)

Hahaha!!! Sad je vodi u opstinu da je krstis! :p Pa da, nisam hteo da pisem da sam 100% siguran, ali jasno se vidi spermateka... ;)

Ufff, kad bih morao nesto da kazem, rekao bih da je muzjak, ali nisam siguran... :/ Valjala bi bolja slika...

Ne zezajte čoveka - fotka je odlična, problem je što je pauk još uvek mlad! Mada i ovako se vidi: mužjak.

Back