pa da li je moguce doci dokopije te knjige?
mene slike u glavnom malo animaju tako da ako neko moze da fotokopira to pa da posalje postom...
naravno nadoknada novcana je jasna
koliko stranica ima?i koliko bi orjentaciono izaslo to?
Mislim da bi te izašlo oko 500din sve ukupno. Kopiranje i slanje. Videću da li mogu da ti je iskopiram i doturim. Navodno, 20. marta bih trebao da dođem u Niš. Brat polaže zakletvu, kažu valja se. Ako se organizujem kako treba, možda te neće koštati kopiranje. Možda uspem i da je skeniram, ali ne mogu ništa da obećam
uf strava
ajde ako dolazis do nisa da svratis obavezno....
i ponesi neki fotopararat sa slikama svojih zivuljki ili mi narezi best of na cd...
potrudi se da dodjes bilo bi do jaja
E vidis o tome se nisam raspitivao....bas su losi Mada kod njih nekada moze da se nadje mnogo dobra knjiga
o teraristici po niskoj ceni...posto ih ne kupuju mnogo,pa moraju da ih spuste
Ja sam za 900 din uzeo Complete encyclopedia of terrariums....extra knjiga.
Haha..pa ne znam.
Ja je nisam cak ni trazio,nego sam onako gledao sta ima novo o zivotinjama, malo je prelistao i video da je odlicna knjiga...
Nisam znao da je potraznja tolika
Nisam još uvek, ali nameravam. Ima zgodnih knjižica o tarantulama koje bi bilo lepo pročitati. Zanima me samo da li će ispoštovati rok od 45-60 dana.
I ja prvo kad dođem sa posla proverim ljubimce, a verujem i svi ostali
Ja jesam. Nikako mi nije jasno zašto se ljudi muče preko nekih knjižara.com ili sličnih gluposti kada sa na primer amazon.co.uk jako brzo stiže i dosta je jeftinije. Nisam mnogo naručivao pošto nemam karticu nego gnjavim koleginicu da mi plati, ali nikakvih problema nisam imao sa stizanjem pošiljki. Srpska carina ima jako glupo pravilo da carini sve pakete čija je vrednost preko 20 EUR, ali jedna knjiga nikada ne prelazi tu vrednost tako da se ti paketi ni ne otvaraju na carini. Stižu direktno na kućnu adresu. Čak i sa poštarinom koja je oko 5 funti na amazon.co.uk knjige su dosta jeftinije od ovih domaćih prodavnica.