imam jako velik problem.... krenuo sam da pravim temu u koju postavljam slike...
i sad stavim ja vise od 10 komada, i naravno izbaci mi gresku jer ne mogu da stavim vise od 10 slika u jedan post... naravno, opravdano. i sad, skratim ja to, i hocu da podelim u vise postova. i tu se ja istripujem, postavim prvi post sa par slika i krenem da pisem nastavak.
ubih se od sastavljanja novog posta, i kad kliknem posalji odgovor, ono ponovo izbaci gresku! ja puko, nije mi jasno o cemu se radi... probam ponovo, isti k....
i procitam ja sta mi ispise i sta se ustvari desava, ono meni spaja oba posta u jedan, i ma sta god ja pokusavao, ono mi izbaci da imam 18-20 slika u postu i ne mogu da postavim.... ocekivao sam da je problem u tome da treba mozda sacekati par minuta pa da ce mi onda dati da postavim, ali nista od toga...
sad sta mi je ciniti? necu sigurno sve ponovo pisati i sastavljati, pa moram ostaviti upaljen komp preko noci u nadi da ce neko komentarisati moj post, pa da mogu da nastavim da postavljam slike... ali i kad postavim ovih par slika, onda cu ponovo morati da cekam da mi neko prokomentarise, pa makar i samo jednu tackicu stavio za komentar, pa da bi ja mogao nastaviti...
jel to stvarno tako napravljeno da funkcionise ili ja nemam pojma sta radim?
kako me krenulo, zveknuce mi neki grom u blizini pa ce nestat struje, pa cu se ponovo morati cimati oko svega...