Nova verzija foruma II

i ja da kazem sta mi se malopre desilo dok sam kuckao odgovor...
znaci, pisem pisem i naravno pogresim i hocu da se vratim nazad sa strelicom... kad ono, nista se ne desava, tj nestane mi ovo sto trepce dok kuckam. i dzabe ja pokusavam da nastavim da kuckam kad ono nece, pa sam morao strelicom ponovo da kliknem gde hocu da nastavim da kuckam...
onda sam otisao u napredni editor sa prepostavkom da ce tamo biti drugacije, kad ono prc :D sve potpuno isto se desava...

a npr. sada dok kuckam ovu poruku, ovde je sve normalno i kako treba...
znaci, mogu i da pomeram sa strelicom na koju stranu hocu i mogu i dalje da pisem gde hocu bez dodirivanja misa.

u cemu je fora?
 
Pa problem i jeste sa naprednim editorom, ja sam to spominjao na prvoj strani. Stavi na jednostavan ili standardni editor i pokusaj onda.
 
nisi me razumeo :)
i u naprednom i u ovom sto nije napredan mi se isto sranje desavalo, procitaj jos jednom.

ali je fazon u tome da mi sada radi redovno i ovaj obican i napredni editor sto sam isto tamo napisao...
nego se samo tako odjednom istripovalo izgleda... pa sam samo pomenuo sta mi se desilo cisto da se zna :)
 
Nema to veze sa bagom gde nestaje kursor u naprednom editoru. Tebi je verovatno nešto zakočilo izvršavanje AJAX skripte na par momenata pa se editor zamrzao. To se dešava
 
oke :)
ma ja samo izvestavam sta mi se desilo, pa ako je neki problem do foruma, da mozete i to da popravite. :)
 
Zašto me forum konstanto izbacuje? Isti problem sam imala i sa starim forumom pa ne znam da li je do mene, mada mi se to ne dešava nikad na nekim drugim forumima.
Evo na primer sad, ulogovala sam se, otišla na temu o šarkama za terarijume, otkucala post (koji i nije nešto dugačak pa da kažem da je prošlo mnogo vremena) i da pošaljem odgovor forum mi kaže da nemam pravo da postujem i da moram da se ulogujem. Srećom sam kopirala tekst jer znam za bojku i pejstovala pošto sam se ponovo ulogovala.

Isto se dešava i kada štikliram da me zapamti forum i kad ne štikliram.
 
Daj tacan link na koji se logujes ili na koji ulazis na forum.
 
Imao sam isti problem. Trebas da update-ujes password. Kada ga ukucas i odes na Log in, trebalo bi da ti ponudi update passworda i onda jos stikliraj onaj prazan kvadratic da bi te upamtio. Ne znam koji provajder koristis, meni je preko firefox-a bila ta opcija.
 
Noćas će se ponovo zatvoriti forum da bi se uradio mali update. Trebalo bi da se sredi problem sa kursorom i sa slovima na naprednom editoru na većini browsera.

Paralelno ću malo eksperimentisati sa zamenom vbulletinove pretrage spinhx verzijom. Pošto se to mora raditi na nivou servera, ne mogu da testiram kod kuće ili na nekoj drugoj instalaciji na postojećem serveru već moram ovde. Ovaj test će trajati duže od podizanja nove verzije jer ne znam ni sam šta radim ::D
 
Završen update. Ukoliko primetite neke probleme ili greške, javite. Editor bi sada trebalo da radi na većini browsera i na teraristika tamnoj temi više nije potrebna siva pozadina jer je sada tekst iste boje kao i na ostatku foruma koji god editor da se koristi. Ne mora više da se prelazi sa naprednog.

Novu pretragu nisam instalirao jer je potrebno dosta rada a ne mogu više danas, spava mi se suviše.
 
Odg: Re: Nova verzija foruma II

Završen update. Ukoliko primetite neke probleme ili greške, javite. Editor bi sada trebalo da radi na većini browsera i na teraristika tamnoj temi više nije potrebna siva pozadina jer je sada tekst iste boje kao i na ostatku foruma koji god editor da se koristi. Ne mora više da se prelazi sa naprednog.

Novu pretragu nisam instalirao jer je potrebno dosta rada a ne mogu više danas, spava mi se suviše.

Joj geni taman sam krenuo da pisem privatnu poruku i napisem jedno 10 recenica i ti ugasio forum zbog update :D
 
E, nije me bilo par dana pa nisam mogla da odgovorim. Logujm se preko linka koji ima www i koristim firefox. Mada to za update passworda, nemam pojma o čemu pričate.
 
Obrisi cookies i sacuvane lozinke, pa se ponovo uloguj, ali sa pocetne stranice foruma.
 
Ne znam da li se to jos nekome desava, ali meni kada preko telefona pokusavam da udjem u poruke (kada su sve procitane), to mi nikako ne polazi za rukom kada idem preko 'vasa obaveste' pa na 'primljene poruke'. Ne dobijam nikakvu reakciju kada kliknem na 'primljene poruke', kao da se na to ne moze ni kliknuti. U poruke ulazim preko korisnickog panela. Koristim tamnu verziju teme, za kompjuter.
 
Moguće je da ti neki kolačić pravi problem jer je automatsko detektovanje mobilnog browsera relativno problematično i često forum pokušava da se vrati na mobilnu verziju i kada se klikne na punu verziju pa tako kada se ode na sledeću stranu, on vrati na mobilnu. Moguće da tu negde postoji problem kod tebe. Kod mene radi inbox ali vraća na mobilnu često. Sledeći update donosi dosta ozbiljniju mobilnu verziju (sa mogućnošću editovanja poruka npr. koja ova nema) i što će sada mobilna tema biti zasebna a ne kao podsekcija obične teme. To korisnike ne tangira mnogo ali je problematično sa administratorske strane a moguće je i da to pospešuje ovakve probleme.
 
Odg: Re: Nova verzija foruma II

Kada izaberem opciju da forum sakrije datum rodjenja izbaci mi sledec: "Niste uneli pravilan format za Lokacija polje. Molimo Vas da pročitate opis za očekivani format". Ako moze pomoc, sta radim pogresno?
 
Ova verzija ne prihvata / u polju Lokacija pa kada pokušaš da snimiš izmene, on tu zapne. Bez obzira što pokušavaš da promeniš drugu stavku, sve se snimaju.
 
Back
Top