Interesantni tekstovi

Srks

Ljubitelj egzotičnih životinja
Registrovao se
7 Dec 2006
Poruka
317
Location
Novi Beograd
Odlucio sam da napravim ovu temu o interesantnim tekstovima da ne bi morali za svaki tekst da pravimo temu. Pa sve sto mislite da je interesantno mozete da ubacite u ovu temu da ne bi pravili sve posebno. ;)
 
Niko joj nije iščupao zube. To je jako popularan debilizam u americi da prilikom prodaje tih smrtonosnih životinja kažu da su im isčupali zube i da više nije smrtonosna. Izgleda da ni englezi nisu imuni na to. Ne zna se ko je veći debil, taj koji prodaje tu priču jer mu je lakše nego da objasni da ta tarantula nije smrtonosna, onaj koji kupuje tarantulu a ne zna ama baš ništa o njoj i koga ne možeš ubediti da nije smrtonosna ako ne kažeš da su joj izvađeni zubi ili novinar koji je celu priču preneo bez odvajanja makar 1 minut vremena da proveri neke podatke.

Ipak mislim da je novinar najveći debil u ovoj priči.
 
Ja sam slusao takve stvari ranije, ali sam mislio da im stvarno seku zube. I ako je tacno i ako nije sve jedno je debilizam :lol: . I da joj iscupaju zube i ona ne iskrvari kada se presvuce ponovo ce da ih dobije i onda ce najzad moci da zada "fatal bite" sto su oni napisali. Koji moroni u (cenzurisano).
 
Pa ja znam to nego sam samo mislijo zato sto je to ne moguce. Tarantula bi crkla da joj se iscupaju. A i da je to moguce kada bi se presvukla dobila bi nove kao sto bif kaze... I ne mogu da verujem da je jos to BBC...

P.S: Cuo sam da im se vade prilikom pripremanja (za jelo) u nekim drzavama.
 
predpostavljam da paralale vadjenja zuba je sa vadjenjem zlezdi sa otrovom sotje opet prilicno nemguce kod t jer su to i enzimi za varenje ....


stupid ....evo opet potvrde da ima vlasnika idiota :)
tenkju lord za ovako brz primer (mala digresija sa onogo o grejacima:) )
 
To je inače nastavak one naše priče da li treba biti trgovac ili ljubitelj teraristike. Ja sam veliki protivnik ovakvih stvari. Ako nekoga ne možeš da ubediš da tarantula nije smrtonosna, pošalji ga u odgajivačnicu pudlica i biće srećan Nije sve u prometu i nikada ne bih potencirao da svi trebaju da imaju egzotične ljubimce. To mi je u istm košu sa klincima koji bi da imaju tarantule da bi plašili društvo kako je smrtonosna. Ni jedni ni drugi ne vide svu lepotu i zanimljivost ovih bića. I naravno ne i trebali ni da ih drže.
 
Srks :
...Stvarno mi je cudno kako ova tarantula moze da se hrani kada su joj iscupali (zube) fang-ove?
Pitaj Genija kako se tarantula bez fang-ova održava u životu :)

Offtopic - Geni, kad će izveštaj o stanju te tvoje blondi? Kad će neka slika? (sorry za off)
 
Nema izveštaja, nije preživela :(. Odapela je 2 dana pre no što sam krenuo na more. Nisam stigao ni u formalin da je stavim a ni da je slikam kako treba. Izveštaj će biti kada se vratim za BGD.
 
:(
Žao mi je što to čujem, koliko sam skontao baš si se trudio ali izgleda da ne može bez fangova.
jbg :(

Slobodno obriši ove off poruke pa baci izveštaj kad stigneš u BG.
 
http://news.bbc.co.uk/2/hi/8302535.stm
graphic0.jpg_full_600.jpg
 
Poslednji put izmenjeno:
Back
Top