gekko gecko sajt

da brzi su ponekada..ali uglavnom su tromi..non stop pufkaju i smrcu ..to bi trebalo da me uplasi ali sam se naviko...

fala bobo :) drago mi je da ljudi gledju ..uskoro ce biti novih

Lepo od tebe sto se trudis ali i za "vredne" i za "lenje" je dovoljan link tvog sajta na kome postoje sasvim opsirni tekstovi o onome sto ih zanima.
Jedina kritika na klip je lose osvetljenje

Bravo Zarko. Upravo i ja razmisljam o slicnoj varijanti za moj predstojeci sajt. Kontam da je to dobar nacin da se ljudima priblizi tematika. Samo napred!

Mogao si staviti te prozore za video na sajtu malo većih dimenzija, ništa više :)

Odličan posao, samo tako nastavi!

hvala najlepse...
klip je uvece sniman...preko dana me sramota :) nekako i ovo mi je bilo tesko!
prozori mogu da se pogledaju na youtjubu veci a i ovaj moze full scrin

a odlucio sam se za ovako nesto jer ljudi nece da citaju tekstove...
tako da ce klipovi biti ono za pocetnike a tekstovi malo ozbiljniji sa tabelama nutricijskim i nekim bitnijim podacima...

pratim sta se koliko otvara i galerija je ubedljivo najposecenija sto ne laska...znaci da se ljud i slabo vracaju na tekstove da ih pregledaju i prostudiraju ponovo. a sve to me pitaju preko fona...
planirma uskoro jos klipova pa i zbog toga su tako manjih dimenzija.a da , ne umem da stavim tekst sa strane klipa niti umem da poredjam klipove u red...vec samo jedan ispod drugog. cim to provalim mozda e prozori biti veci...

hvala svima najiskrenije ! :)

:) ma daj... nema ljutis to sam se sam snimao.
zebavaju me drugari da je klip bolji od severininog :)

ima novi klip mlade zenke kameleona kako jede iz ruke

super je! ! !

malo je smesno ono s mekinjama ;)
ovoliko duboko, naci kolko smo gurnuli, toliko, koliko je to, oko 3 cm hehehhe

u svakom slucaju super, jos kad bi snimio hranjenje svake odrasle T koju imas :D

super

Hehe, super je malac :) Lepe su i slike,samo što je uživo belji dosta, verovatno je tu bilo slabije svetlo prilikom slikanja.

to su gustavove slike tvog maleckog jos ga live nisam vido ali izgleda superiska..
steta sto ljudi ne saraju sa vrstama
predivan je kimo

Back