Enciklopedia o tarantulama

Vlada 71

Ljubitelj egzotičnih životinja
Registrovao se
1 Apr 2011
Poruka
460
Location
Krusevac
Zanima me da li neko zna gde ima da se kupi enciklopedija o tarantulama na srpskom jeziku, ne zanima me elektronska :D ?
 
verovatno da ima na aAmazon.com!! ili ako imas neku vrstu koja te bas zanima mozes i elektronski. mada ako neces onda je tu enciklopedia.
 
Koliko ja znam, ne postoji enciklopedija o tarantulama na srpskom jeziku. A najbolja knjiga o tarantulama je verovatno Tarantula keeper's guide, ali je na engleskom.
 
Znaci nema nijena knjiga onako uopsteno o tarantulama na srpskom a da nije elektronska?
 
Ja sam se za maturski rad na kraju gimnazije namucio da za literaturu nadjem neku enc na srpskom, ali nazalost nista nisam nasao, to je bilo malo jace od godinu dana tako da je moguce da je nesto i izbaceno :P
 
Posto sam iz nisa mogu da ti kazem samo da sam jednom u knjizari video ogromnu knjigu samo o paucima,ali ne verujem da je isključivo o tarantulama,tako da zalim ali nisam upoznat sa primerima na srpskom.
 
Ja sam na sajmu knjiga,jedne godine,trazio bilo kakvu knjigu o paucima,gledali su me kao da trazim "uvod u pedofiliju"!Cini mi se da bih pre i tu knjigu nasao nego o tarantulama...
 
Moram se raspitati, teca koji se bavio teraristikom imao je gomilu knjizica o tarantulama, skorpijama, gusterima, zmijama, tako da cu se raspitati gde je nabavio i taman da neku dobijem :D

Ali prva ideja mi jeste bila da na sajmu knjiga trazim :)
 
Imao sam ja enciklopediju samo o paucima, imalo je dosta i o tarantulama. Ali je sve bilo na latinskom ( ne samo nazivi, nego i tekstovi) 30e sam je platio. Posle toga sam je zamenio za neke druge enciklopedije koje nemaju veze sa ovim.
 
Back
Top