Zare sa drugaricom komuniciras.Tu sliku koju vidis sa kameleonkom i mojim sinom odabrala sam jer mi je draga.Vrlo rado bih ti izasla u susret jer ih ima 19 i bice ih jos ali ja mamuzice ne vidim.Izgleda da smo sve zene.Ili su jos tako sitne da se ne vide dobro,ili ce ona neizlezena jaja koja su krupnija od onih koja su se vec izlegla biti muski
javio sam pedji da pogleda evo javljam i tebi pogledaj post na ''odgovor zarku''! cisto neko moje misljenje i naravno moja poruka tebi NE MENJAJ SE I NE DOPUSTI SEBI DA POSTANES DJILKOS KAO NEKI!
Da samnom si razgovarao,ne sa mojim sinom Alenom.Zbog studija u NS mama brine o svim ukucanima.Za sada su se samo 2 izlegla,ostala jaja lepo izgledaju.Planiram da kupim panterove k.Javicu se ako ih bude vise,prvi vec ima vlasnika.Sasa
zarko da li imas bebe boa na prodaju,vec sam par meseci u bg-u bio sam par puta kod pedje i trenutno ih nema! inace sam nislija gradjanin brzog broda . pusti mi svoj broj ako mozemo da se vidimo u nis-u! p.s. nisam ni znao da ima odgajivaca zmija u nis-u!! veliki pozdrav
Da li kod tebe mogu da nabavim UVB lampu za iguanu? Ne znam da li su sve te lampe iste ili postoji neka posbna. Iguana je jako mala ima samo par meseci pa ne znam ni koja jačina lampe treba...
Zare, aj mi brate reci koliko kosta sve ovo skupa, zanima me cena hipo Leoparda, i sve sto mi je potrebno za pocetak, znaci hrana i sve ostalo, aj molim te, tamo posle 1. cekam da mi legne plata i da skockam terarijum pa se cujemo.
Zarko imam na prodaju albino pitona (kolegin) slike mogu da ti posaljem na mail kako sam shvatio kupljen je u BG najverovatnije kod Pedje.Posto zatvaraju lokal zele da ga prodaju dug je oko 120 cm pa ako nekog interesuje nek se javi.Cenu neznam reci je ti ipak vise radis sa njima. Pozdrav Sladja Odzaci