zarko
Reaction score
0

Profile posts Postings About

• ovako, uzea bi najradije odraslog muskog LG-a premnog za parenje ili ako ne to onda nekog drugog mladjeg morfa
    ima autobus iz nisa za split, zanima me jel se to mora sta dodatno platit, i ya planiram kupit jos dosta gustera i vidim da ti imas toga dosta tako da bi mi treba to malo cesce slat i kako da ja tebi novce posaljem
    Zarko,
    koliko vidim ljudi veoma cene tvoje misljenje i vidim da mozes da mi pomognes oko sledecih stvari.
    Kupio bih tarantulu i gustera(ne znam kog,recimo leo gekon koliko sam uspeo da vidim) ali se apsolutno ne razumem u ove stvari pa bih zeleo da mi pomognes.Hvala
    Zarko,ja sam lik iz BG-a sto je kupio B.Smithi od tebe.Umalo da rikne,stavio sma mu drugog pauka,i umesto tarantula njega da napadne desilo se obratno :/
    Bio je paralisan 2 dana,a sada je totalno u normali.....zaista ne znam kako je preziveo ali jako mi je drago zbog toga ^^
    Hranio sam ga kojekakvim malim glupim bubicama,sutra idem da uzmem 50 tenebrija,resio sam :)
    ok... onda mi sutra posalji 30 komada... adresa: ul. Svetog Save 30 18230 Sokobanja Tr. Neli... a samo mi kazi koliko je komad...hvala jos jednom :)
    Pozz Zare, jel mozes nekako da mi posaljes dubie brzom postom do Sokobanje da ne dolazim tamo??? E da, koliko mi treba dubia za pocetak kolonije??? hvala unapred :)
    jedna informacija mi je potrebna...Da li postoji alternativni izvor svetlosti osim obicne lampe,nesto sto radi na baterije?:D
    zarko,koliko ti je star loptasti kog si oglasio na prodaju?ja hocu da uzmem jednog.ali sam pocetnik pa ne znam da li je pametnije da uzmem mladog?
    Cao Zarko, Sta se radi??? Cuo sam od druga da uzgajas kameleone, pa me zanima koliko bi kostao veiled mladunac?
    Cao Zarko, odakle si ???
    Hteo bih da pocnem sa uzgajenjem cvrcaka, za kameleona, pa mogu li nekako da ih porucim, ali da dodju zivi do Sokobanje ??? ;)
  • Loading...
  • Loading...
Back