Stufy
Reaction score
0

Profile posts Postings About

• Pozdrav...
    Nećeš verovati ali ono što mene interesuje nema veze sa teraristikom. Zanima me da li i dalje voziš motor? Ja se nešto smišljam oko polaganja i kupovine nekog kruzera, ali pošto nikada nisam ranije vozio motor mislio sam da malo sednemo i popričamo. A i trebala bi mi neka praktična objašnjenja oko menjanja brzina i sl. Ako te ne mrzi javi mi se na 0642538293.
    Hvala
    Pozz
    Da li te interesuje JVC kastofon za auto ili nešto od auto ozvučenja?Mislim kad već kažeš bilo šta, onda hajde u tom pravcu.Naravno,ako ponuda još uvek važi.
    pozdrav,
    imam jedno pitanje, gde mogu u Novom Beogradu ili Zemunu da kupim bube i crve za LG-a ?
    Hvala
    Jeli druze gde mogu da uzmem zmiju... Ja bi uzeo za pocetak laznu kolarnu zmiju... Ali ne mogu da nadjem mesto gde moru da je uzmem... Pozzz
    Ne treba da ti bude neprijatno sto odlazes dalazak po ovakvom vremenu.Grupa vecih ce u veliki terarijum,hranu ce dobiti u posudicama a sto pobegne,nek protegnu nozice i love
    U nedelju u Madjarskoj najavljuju 50 cm snega i bice zatvoren saobracaj u Pesti . Neki Suboticani su odustali od berze.Samo da ti javim jer je meni jedan poznanik trebao da donese skakavce pa ne ide.Poz
    hvala najlepse na pomoci...do sutra cu postaviti ( nadam se ) sve slike pa mozes da pogledas...:)
    ne znam da li si primio poruku ali napisacu jos jednom...izgleda da imam problema sa postavljanjem slika...bio sam tamo i fotke sam uradio ja a neke i moj tata...imam da izbacim jos 35 fotki ali izgleda da imam nekih problema...Mozes li mi pomoci oko ovoga my friend??? hvala unapred...;)
  • Loading...
  • Loading...
Back