kimo
Reaction score
0

Profile posts Postings About

• E imas li B.vagans i Koliko bi kostalo tarantula + prevoz za Cacak zelim da za 8. mart kupm nastavnici tarantulu!
    E momo,kad bi mogao da mi prodas B.lateralis?jel jos vazi ono 300din 100kom?sto pre to bolje,treba mi za T.
    Poslao sam ti privatni poruku ali da napisem i ovde... Treba mi za sumsku kornjacu UVA i UVB lampa, sijalica, sta god ima...
    Vidi da li holandjan ima neki het albino,jungle pastel,enchi pastel,caramel i koje su cene ako ti ih vec nije dao??? A mozes da pogledas i sta ima od het-ova i naravno cena??? Ajde sad sam se nesto mnogo napalio hahahaha.....:))))))))))))))))
    Druze, da ti ne bih popunjavao PP, da te pitam ovde...znas one crve sto se stvaraju u brasnu nakon nekog vremena? Mogu li te crve da napravim nekako u brasnu i da dam tarantuli?

"]
    kimo, video sam temu gde ste pustali irminie da se pare. Zanima me da li ih prodajes? :)
    Ako da, odakle si i koliko kosta jedna irminia? :)
    Hvala unapred. :)
    zanima me neka jeftinija vrsta ovako uzea bi 2 komada na zimu, tipa auratuse neke mozda, sad trenutno mi treba zenkica leopard gekona odrasla, prijatelj mi ide u beograd iduci tjdan pa bi je odma uzea ako je ikako moguce ako je mozes nabavit.
    e cao

dosao je i taj dan da dodjem po svog pauka

danas dolazim u ns pa kad mozemo da se vidimo ?
    Kimo,reci mi jesi li procitao poslednju poruku koju sam ti ostavio i reci mi sta mislis o predlogu?
    Sutra uzimam 2000 din i uplacujem ti! Posalji mi broj racuna da bi mogao da ti uplatim! :D
  • Loading...
  • Loading...
Back