kimo
Reaction score
0

Profile posts Postings About

 • Druze ne odgovaras mi nista u vezi sa trampom za C. cyaneopubescens, jel to znaci da nema nista od dogovara? Da znam samo da li da trazim dalje?
  e izbaci list tarantula kojih imas za prodaju ....Aleksandar Ja..... culi smo se pre nekoliko dana...pozzzz
  poz
  Imas li na prodaju chromatopelmu cyano od oko 7-8cm ili malko vecu saljes li post expressom i posto je ako imas?
  zdravo cesto u temama pominju tvoje ime , interesuje me da li imas zenkicu Brachypelme Smithi i kolika joj je cena , pocetnik sam i vidim da je svi srdqcno preporucuju ne bih da uzimam muzjaka jer krace zivi .
  Parenje Poecilotheria mettalica-e
  Mužjak i ženka su bili zajedno 3 puta po više dana, čak i po 10ak dana, nije viđeno parenje uopšte, nakon odvajanja i duže pauze od 3 nedelje, mužjak je današ pušten, punio se pre toga i nakon lupkanja su se sparili i ostali su zajedno. Nadam se da će ovo biti i prvo uspešno parenje P.metallica kod nas a i u okolini. Slike nažalost nemam, ali biće slika mužjaka i ženke uskoro :) Toliko od nas, preostaje da čekamo par meseci i vidimo šta će se dešavati.


  cestitam :D

  za koliko ce biti na "trzistu" tj kad ce moci da se kupe? :D
  ne znam zasto ne mogu da ti odgovorim preko posta, jel mislis da ih razmnozis ili nesto drugo...? ja sam jako zainteresovan, lepe su mi i ove "normalne" sive agamice, ali... mislim da su ove nesto posebno? i da li znas mozda koja cena bi im bila? pozdrav
  da na njega sam mislio, uslikaj ako imas jos kog muzij aka je na prodaju i cene
  Pozdrav, kako da ti udjem na sajt, imam problema sa gekonom pa bi da se konsultujem sa tobom oko toga, nije mi problem ni da dodjem do ledinaca ako si sad tamo...
  Caos kimo,interesuje me leglo tangerine leopard gekona,kolika ce im biti cena,i da li su bash jarko narandzansti ili onako narandzansto-zuti?
  pozz. da te pitam dali moze skorpije da se drze vise komada u istom terariju. mislim na onu vrstu sto si mi juce dao. S. Maurus ?
  Hteo sam da te pitam da li imas Chromatopelma cyaneopubescens i V.Wacketi na prodaju i koje su cene ako imas?
 • Loading...
 • Loading...
Back
Top