MRGooD25 25 May 2010 Pricaj mi o tome! Jedva sam stigao da je slikam! Primecujes kako se na mojoj ruci vide moje dlake, a ona cela mutna! XD Previse je brza!
Pricaj mi o tome! Jedva sam stigao da je slikam! Primecujes kako se na mojoj ruci vide moje dlake, a ona cela mutna! XD Previse je brza!
MRGooD25 25 May 2010 Video si da sma dobio hvala na cestitkama, prezadovoljan sam! Postavio sam jednu sliku, jedva sam slikao koliko je brza!
Video si da sma dobio hvala na cestitkama, prezadovoljan sam! Postavio sam jednu sliku, jedva sam slikao koliko je brza!
MRGooD25 18 Apr 2010 Lepo! Drago mi je! Meni bi trebalo krajem ovog meseca da stigne A.Versicolor! Jedva cekam!
DutchSc 16 Apr 2010 Odlicno dvaput se presvukao u razmaku od mesec dana,duplira se,sad ima i vecu glavu,nekako zastrasujuc,ali prelep. Dobar je lovac,ispucpa crva koji pobegne u treset i cekica ga ,vec par komada na tu foru.
Odlicno dvaput se presvukao u razmaku od mesec dana,duplira se,sad ima i vecu glavu,nekako zastrasujuc,ali prelep. Dobar je lovac,ispucpa crva koji pobegne u treset i cekica ga ,vec par komada na tu foru.
DutchSc 23 Feb 2010 Nije mi rekao,brate ova je bas mala,pogledaj u temi. 1100din zovi ga i recice ti.