Dahaka 21 Sep 2011 јесам озбиљан сам, стим што данас нема их врло мало. а ја нијесам ватао ништа пуно јер се нико није јавио...
јесам озбиљан сам, стим што данас нема их врло мало. а ја нијесам ватао ништа пуно јер се нико није јавио...
vuk 20 Sep 2011 Zdravo! Jesi li bio ozbiljan za one messor kraljice? Kako bi to mogao da posaljes iz Crne Gore? Koliko bi to kostalo? Ja sam inace iz Velike Plane. Pozdrav! Vuk
Zdravo! Jesi li bio ozbiljan za one messor kraljice? Kako bi to mogao da posaljes iz Crne Gore? Koliko bi to kostalo? Ja sam inace iz Velike Plane. Pozdrav! Vuk
Dahaka 20 Sep 2011 osbourne Имам времена но ме није било дуго ан форуму lai имаш сокове од воћа... Ако ти није касно...
O O osbourne 6 Aug 2010 lijep pozdrav, imas li 10ak minuta da popricamo na msn ili skype u vezi lasius nigera imam nekoliko pitanja, želim osnovati koloniju... hvala ti
lijep pozdrav, imas li 10ak minuta da popricamo na msn ili skype u vezi lasius nigera imam nekoliko pitanja, želim osnovati koloniju... hvala ti
L L lai 27 May 2010 e nahvatah jednog drvodeljca, ili ti strizibubu, ne znam kako je zovete kod vas. na engleskom je longhorn beetle, pa me interesuje znas li mozda cim da ga hranim, ja sam mu ubacio truli panj i vatu sa vodom, al da mu dam nesto konkretno. samo sta?
e nahvatah jednog drvodeljca, ili ti strizibubu, ne znam kako je zovete kod vas. na engleskom je longhorn beetle, pa me interesuje znas li mozda cim da ga hranim, ja sam mu ubacio truli panj i vatu sa vodom, al da mu dam nesto konkretno. samo sta?
D D dutch 21 Feb 2010 ne mogu da ti šaljem pm(ne znam zašto,možda je sanduče puno) pa evo ođe http://www.moderna-lighting.me/english/kontakt.html ona sijalica velika je 6e danas sam na pijaci kupovao grliće za minjonku.keramički koji ima sa strane držač koji se lako može đe bilo ušerafiti je 1e.
ne mogu da ti šaljem pm(ne znam zašto,možda je sanduče puno) pa evo ođe http://www.moderna-lighting.me/english/kontakt.html ona sijalica velika je 6e danas sam na pijaci kupovao grliće za minjonku.keramički koji ima sa strane držač koji se lako može đe bilo ušerafiti je 1e.