Boza Bond 12 Dec 2012 Pozdrav, pre svega svaka cast na ponudi! U principu me zanima da li ih i dalje imas u ponudi, pre svega litoria careula i Basiliscus vittatus, ali i druga dva gustera, i koje su cene? hvala u napred na odgovoru...
Pozdrav, pre svega svaka cast na ponudi! U principu me zanima da li ih i dalje imas u ponudi, pre svega litoria careula i Basiliscus vittatus, ali i druga dva gustera, i koje su cene? hvala u napred na odgovoru...
Boza Bond 5 Dec 2011 nadam se da si dobio PP, ako mozes samo da mi odgovoris na istu, jer sam stvarno zainteresovan za vod. agamo u pacman-a... pozz
nadam se da si dobio PP, ako mozes samo da mi odgovoris na istu, jer sam stvarno zainteresovan za vod. agamo u pacman-a... pozz
marko_pa 5 Aug 2011 Cekam da mi drugar javi i donese. narucio sam 40 komada po 1.5m tako da ce biti za sve po nabavnoj ceni. Naravno i cenu treba da mi javi.
Cekam da mi drugar javi i donese. narucio sam 40 komada po 1.5m tako da ce biti za sve po nabavnoj ceni. Naravno i cenu treba da mi javi.